Methode op maat

unBusual adviseert en inspireert bedrijven tot een hoger rendement op eigen vermogen. Dat doen we op drie manieren. Advies met betrekking tot het verdien model (betekenisvol, waarde(n)vol en winstgevend). Het aansluiten van structuur en processen daarbij (met name commercieel en HR). Het tot stand brengen van een betere samenwerking, zowel in het bedrijf als met stakeholders.

Wij werken resultaatgericht en vanuit diezelfde wendbaarheid die nodig is in de markt van vandaag. Een maatwerk aanpak gebaseerd op best practices. Een gepassioneerde partner die graag samen met u met de voeten in de modder staat, een tijd met u meereist en in staat is een stevige fundering van binnenuit te bouwen om zo het rendement op uw eigen vermogen te laten groeien.

quote_vitruvius 1

Waarom (Oriëntatie)

Wellicht zie je de omzet en winst afnemen en weet je niet echt waardoor het komt. Of je krijgt de krachten en energieën niet gebundeld om werkelijk het verschil  te kunnen maken. Misschien heb je helemaal geen klachten en gaat het je voor de wind maar je voelt ergens dat je niet klaar bent voor de veranderingen die aanstaande zijn. In één of meerdere gesprekken gaan we samen kijken wat er aan de hand is.

  • Waar hebben we nu last van, wat verdient aandacht?
  • Wat is de betekenis, richting en doel van ons bedrijf en waar staan we nu?
  • Wie ligt er bij ons wakker van?

Wat (Executie)

Op basis van de uitkomst van de oriëntatie wordt een concept plan van aanpak geformuleerd en voorgelegd. Wat we gaan doen kan variëren van een workshop van een dagdeel tot een uitgebreid jaar traject. Wellicht zijn een paar individuele gesprekken al voldoende. Het plan wordt geheel afgestemd op jouw bedrijf en bijgesteld wanneer nodig.


  • Wat is ons plan? Hoe komen we van A naar B? Waar beginnen we mee?
  • Wie gaat dat leiden? Wie maakt het verschil, en hoe nemen we de rest mee?
  • Aan de slag! Met pragmatiek, discipline en vertrouwen.

Waarde (Evaluatie)

Tijdens het traject en na afloop wordt gezamenlijk het resultaat op waarde(n) geschat, worden aanpassingen gemaakt en het eindresultaat geëvalueerd. Wat is het rendement van onze inspanning? unBusual zorgt voor een transparante documentatie van het traject zodat de opbrengst niet verloren gaat en er door gebouwd kan worden.


  • Welke vruchten worden geplukt? Voor het bedrijf, de klant, medewerker en maatschappij?
  • Wat leren we? Hoe bouwen we hier op voort? Laten we oude gewoontes los?
  • We vieren het succes: genieten van onze prestatie. Waarin investeren we verder?

Contact

Adres

unBusual
Geestbrugkade 32
2281 CX Rijswijk

E-mailadres

info@unbusual.com

Jan-Maarten Bosch

jan-maarten@unbusual.com
(06) 53 27 79 96

Paul Edauw

paul@unbusual.com
(06) 46 13 51 25

Contactformulier