Echt doen

Ieder mens wil zich inzetten voor datgene hij of zij in gelooft.
• Geïnspireerde medewerkers.
• Samenwerkende klanten.
• Betrokken investeerders.

De mens centraal, jouw klanten, werknemers en aandeelhouders. Als jouw bedrijf voor hen de weg is om daadwerkelijk bij te dragen aan een betere wereld, zelfontwikkeling en duurzame waarde, dan kan je rekenen op de volledige inzet van jouw medewerkers, het ambassadeurschap van jouw klanten en de loyaliteit van investeerders. En een klinkend resultaat.

quote_sijbesma 1

Ik

Ik ben het belangrijkste.

De organisatie verandert als ik verander! Wees één van de pioniers die vorm mag geven aan bewust ondernemerschap in een vloeibare en sterk veranderende samenleving. Hoe ga je om met de onzekerheid? Wat ga je creëren? Wat heb je daar voor nodig? Wat kan je niet? Wat wil je leren? Iedereen heeft een specifiek eigen vermogen om een bijdrage te leveren.

Durf jezelf in te zetten.

IKigai-schema

Wij

Samen werken is een ‘must’.

Wat we nodig hebben voor onze uitdagingen, voor het nieuwe verhaal, is samenwerken vanuit gedeelde waarden, met ruimte voor kritiek, uitdaging en conflict. We moeten de lat hoger durven leggen, meer verwachten van onszelf, onze collega’s en onze organisatie. Als we dit doen, dan weten we zeker dat we ondernemen beter maken.

Daag elkaar uit.

WIJs samenwerken

Het

Ondernemen vergt durf.

Het bedrijfsleven speelt misschien wel de grootste rol bij het aanpakken van de uitdagingen waar de maatschappij voor staat. Mens, technologie en kapitaal effectief bundelen, en zo komen tot daadwerkelijke doorbraken, schaalbare oplossingen en resultaat. Bewust ondernemen, meer maatschappelijke verantwoordelijkheid, een beter verdienmodel en meer winst ineen.

Doe het gewoon.

HET rendement

Contact

Adres

unBusual
Geestbrugkade 32
2281 CX Rijswijk

E-mailadres

info@unbusual.com

Jan-Maarten Bosch

jan-maarten@unbusual.com
(06) 53 27 79 96

Paul Edauw

paul@unbusual.com
(06) 46 13 51 25

Contactformulier