Voor mensen, bedrijven en samenleving

Wij dagen mensen en organisaties uit om boven zichzelf uit te stijgen.
• Verdienmodellen gericht op marktvraag èn maatschappelijk nut.
• Teams van eigen-wijze mensen.
• Medewerker met impact èn inspiratie.

De wereld heeft verandering nodig en sneller dan ooit tevoren. Bedrijven hebben daarin een rol én kunnen daar eigen succes uit putten. Met een verdien model dat gericht is op marktvraag én maatschappelijk nut. Rendabel én duurzaam. Met medewerkers die ervoor gaan. Impact én inspiratie. Purpose – Passion – Profit.

Wij brengen onze 50 jaar gezamenlijke ervaring en maken gebruik van de best practices van het grote bedrijfsleven. Voor een nieuw of aangepast verdien model, een authentieke profilering naar klanten, werknemers en investeerders of betere samenwerking. Met als resultaat een hoger rendement op eigen vermogen: voor jezelf, je bedrijf en de wereld om je heen.

Groepsportret bewerkt 2018 2 1

Jan-Maarten Bosch 

Wat is er mooier dan het optimaal verbinden van externe focus met de interne sterktes van het bedrijf?! Hoe zorg je voor een verbindende lijn (verdienmodel, waarde), voed je elkaar (structuur, communicatie) en daag je elkaar uit (lerende organisatie), zodat de som der delen groter is dan de delen zelf? In onze snelle wereld is de ervaring van verbinding van doorslaggevend belang geworden voor succes en rendement. Zingeving, niet abstract, maar juist concreet gemaakt, gezamenlijk beleefd door alle stakeholders, maakt uw organisatie van binnen en buiten onverslaanbaar.

Paul Edauw

De mens is een betekenis gevend wezen. Ieder mens wil verschil maken, van betekenis zijn. Dat geeft voldoening op een dieper niveau. Daarom zoeken we mogelijkheden om boven onszelf uit te stijgen. In de privé context, in de sociale kring en op het werk. Betekenis is het sleutelwoord. Als dat gevoel van ‘van betekenis zijn’ er is, dan werkt dat als een katalysator. Het zet de mens aan tot innovatie en transformatie. De mens is het hoogste kapitaal in iedere setting.

 

Contact

Adres

unBusual
Geestbrugkade 32
2281 CX Rijswijk

E-mailadres

info@unbusual.com

Jan-Maarten Bosch

jan-maarten@unbusual.com
(06) 53 27 79 96

Paul Edauw

paul@unbusual.com
(06) 46 13 51 25

Contactformulier